fbpx
Сьогодні
15:41 14 Лют 2020

Ексдепутат Лещенко розповів, як потрапив до наглядової ради "Укрзалізниці"

Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко був обраний на цю посаду за результатами конкурсу, але не проходив співбесіди.

Про це він заявив в інтерв'ю Економічній правді.

"Був оголошений конкурс, було опубліковано оголошення на сайті Міністерства економіки, був період подачі документів, були запропоновані кандидатури. На конкурсну комісію була винесена моя кандидатура, і альтернативою мені був Славомір Новак, колишній керівник "Укравтодору", – розповів Лещенко.

За словами екснардепа, співбесіди на посаду як такої не було.

"Мої погляди і цінності для нинішнього керівництва держави не є секретом. Наприклад, президента я знаю з моменту, коли він ще не був кандидатом, і під час виборів його підтримував, і він знає, ми провели багато часу разом під час виборів", – заявив Лещенко.

На його думку, він був кращою кандидатурою на зазначену посаду, ніж Новак.

"Я не хочу давати жодних характеристик цій людини, ви можете самі погуглити. Я як депутат до нього робив депутатські запити і навіть ходив у прокуратуру Тернопільської області щодо корупційних дій в "Укравтодорі". Було б краще, якби в наглядову раду УЗ потрапив не я, а Новак?", – задається питанням Лещенко.

Член наглядової ради УЗ не приховує, що є представником держави.

"Я не є незалежним. У нас є чотири незалежних (члени наглядової ради), три представника держави. Я представляю державу", – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: