fbpx
Сьогодні
11:58 13 Лют 2020

"Слуга народу" ретельніше підійде до відбору своїх кандидатів на місцевих виборах, - Корнієнко

Партія "Слуга народу" врахує помилки виборчої кампанії до Верховної Ради та підійде до відбору своїх кандидатів на місцевих виборах ретельніше, заявив її голова, перший заступник голови однойменної фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко.

"Треба ретельніше відбирати. Головне – це час, а у нас його не було: було два тижні – місяць від сили. Тут у нас є фактично півроку. І цей відбір ми в ідеалі бачимо з березня до липня!" – сказав Корнієнко в інтерв'ю "Інтерфаксу".

За його словами, "буде і перевірка безпеки щільніша, зважаючи на минулий досвід таких кейсів, як у Іванісова (народний депутат фракції "Слуга народу" Роман Іванісов), які важко зі старту розгадати".

Корнієнко також розповів, що кандидати в депутати пройдуть "і онлайн-навчання, як елемент відбору, щоб зрозуміти мотивацію людей", і оффлайн-навчання.

"У результаті депутати будуть більш підготовленими. У такий спосіб ми йдемо від класичного формування місцевих команд, коли хтось з якимись списками кудись приходив і казав: "Це класні хлопці і треба їх брати!". Їх брали, а потім вони п'ять років у Верховній Раді займалися казна-чим", – зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, що у "Слузі народу" вважають за можливе проведення реформи децентралізації до місцевих виборів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: