fbpx
Сьогодні
10:33 12 Лют 2020

Соболєв заявив, що на нього та родину готують новий замах: депутат звернувся до президента

Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, на якого скоїли замах у грудні минулого року, в результаті якого загинув його трирічний син, заявив про те, що має стовідсоткову інформацію про підготовку нового замаху на нього та його родину.

Про це Соболєв заявив у відеозверненні.

Водночас він додав, що попри наявність такої ж інформації у поліції та наказу головного слідчого управління про забезпечення потерпілих держохороною, у п'ятницю, 7 лютого, поліція міста Києва зняла охорону до понеділка.

"З п'ятниці і до понеділка, всупереч дорученням головного слідчого управління України про забезпечення заходів безпеки, поліція міста Києва знімає з нас охорону. У мене питання — це випадковість?", — сказав Соболєв та додав, що за останні два місяці поліція не просунулась в розслідуванні.

Також депутат звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням виділити для нього час, щоб він міг надати усю наявну в нього інформацію для запобігання нових вбивств.

"У мене величезне прохання до Вас не як до Президента, а як до батька. Приділіть, будь ласка, у своєму графіку 5 хвилин для мене. Я готовий надати всю інформацію, за допомогою якої можна не тільки притягнути до відповідальності винних у смерті мого сина, а й запобігти багато нових смертей", — зазначив Соболєв.

Раніше Соболєви заявили, що готові заплати винагороду 2 мільйони гривень тим, хто назве замовника замаху на життя їхньої родини та надасть докази цього.

Передісторія: Ввечері 1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля "Range Rover" загинула трирічна дитина. Поліція ввела спеціальну операцію для розшуку зловмисника. Водієм Range Rover виявився депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, загинув його син Олександр Соболєв 2016 року народження.

2 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічної дитини.

Нагадаємо, що 4 грудня суд відправив під арешт ймовірного вбивцю хлопчика.

Також знайшли організатора цього злочину.

Генпрокуратура передала Нацполіції справу замаху на депутата Соболєва та вбивства його сина.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: