fbpx
Сьогодні
14:19 11 Лют 2020

Зеленський відчуває провину за помилки депутатів: Історія з собакою некрасива

Фото ОПУ

Володимир Зеленський зізнався, що відчуває провину за помилки та невдалі висловлювання народних депутатів із фракції "Слуга народу".

"Для мене, якщо депутат нашої фракції "зашквариться", тоді я відчуваю провину на собі. Тому що це людина з фракції "Слуга народу". Але ми не можемо проконтролювати всіх депутатів, усіх мажоритарників. Ми говорили, що буде очищення – і ми повинні це робити. Всіх чесних, сильних ти повинен підтримувати, а з іншими – спокійно розставатися. Спокійно казати – "ти не можеш бути обличчям нашої партії", – сказав він в інтерв'ю "Інтерфакс".

Зеленський назвав "історію з собакою" за участю депутата Євгена Брагара дуже некрасивою (1 лютого нардеп від фракції "Слуга народу" Брагар в ефірі одного з ток-шоу запропонував пенсіонерці, яка зателефонувала у студію, продати собаку "елітної породи", щоб оплатити комунальні послуги).

"Але в цьому випадку давайте подивимося. Я його знаю, я з ним спілкувався, він працював у нашому штабі, він історик, аспірант. Розумна людина, але дуже молода. Я завжди підтримую молодих людей, але бачимо, що буває", – пояснив він.

Президент зазначив, що ситуація з мажоритарниками, яких набрали як "людей із народу", є окремою історією.

"Є регіон, хто хоче, там заповнюють дані, давайте їх перевіряти, їх перевіряли наші штаби. Я дивився – чистий? Чистий. Довідки служби безпеки, МВС – усе було чисто. Доки я не пішов у політику, я не міг собі уявити, що людина за гроші може змінювати свою навіть не анкету – свою біографію. Тобто почистили інформацію. Є такі люди", – зазначив він.

Зеленський переконаний, що парламентські вибори в Україні мають проводитися за відкритими списками та без мажоритарників.

Президент також наголосив, що якщо "Слуга народу" виконає свої передвиборчі обіцянки, нинішню Верховну Раду "ніхто не розпускатиме".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: