fbpx
Сьогодні
16:29 11 Лют 2020

Зеленський про телеграм-канали: Не читаю, у них якийсь хаос, "сюр" і багато граматичних помилок

Володимир Зеленський зазначає, що не читає Telegram-каналів, тільки кілька разів відкривав і побачив, що в них "у цілому якийсь хаос і сюр", а ті, хто їх веде, не є журналістами.

"Telegram-канали я особисто не читаю (мається на увазі анонімні). Telegram-канали я відкривав кілька разів. "Джокер" цей з'явився, "Темний лицар", "Легітимний" є такий. По-перше, я не можу читати будь-що, де в кожному реченні страшні граматичні помилки. Мені це неприємно, чесно вам кажу.

По-друге, там якийсь хаос у цілому, щось люди вигадують, пишуть про якісь наші зустрічі, якийсь "сюр". Цей хаос дуже впливає на інформаційне поле, породжує хаос у головах, сумніви, негативні емоції", – сказав він в інтерв'ю "Інтерфакс".

Зеленський зазначив, що не вважає всіх людей, які сьогодні ведуть блог, влог або Telegram-канал, журналістами.

"Якби в хірургії кожен, хто брав би скальпель, мав би право оперувати, було б дуже багато жертв. У випадку журналістики жертви побачити важче, однак вони є. Це люди, які не можуть повернути собі репутацію. З ними працювала людина, яка не є професіоналом, але в руках у неї був цей скальпель. Знищення будь-якої професії завжди відбувається тоді, коли туди приходить непрофесіонал", – зазначив він.

Зеленський також вважає, що потрібно боротися з фейками, але не з чесними журналістами.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: