fbpx
Сьогодні
14:38 11 Лют 2020

Президент прокоментував можливий конфлікт з Коломойським через обшуки на 1+1

Володимир Зеленський допускає загострення конфлікту з власником телеканалу "1+1" бізнесменом Ігорем Коломойським після обшуків, проведених співробітниками СБУ в журналістів проекту "Гроші" у справі про прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"У мене стільки конфліктів з усіма, що, знаєте, – плюс один, один плюс один – така вже історія", – сказав Зеленський з посмішкою в  інтерв'ю агентству "Інтерфакс".

"Я люблю, до речі, цей канал, тому що там наш продукт, тому що довгі відносини. Це не стосується тієї ситуації, яка є у СБУ з працівниками Саші Дубінського. Я вважаю, що треба розділяти. Ну, буде конфлікт – що я можу зробити?", – сказав він.

Говорячи про розслідування справи про прослуховування глави уряду, Зеленський зазначив, що "головне питання – хто замовив, друге – хто це зробив, третє – хто викладав цю інформацію. Треба розв'язати цей вузол".

5 лютого стало відомо про обшуки у приміщенні студії Олександра Дубінського на телеканалі "1+1" за адресою Куренівська,18 в Києві.

Голова Служби безпеки Іван Баканов заявив, що обшуки на телеканалі "1+1" проходили у межах розслідування кримінальної справи щодо незаконного прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: