fbpx
Сьогодні
18:33 09 Лют 2020

В Умані маршрутника, який висадив дітей загиблого військового, змусили вибачитися

В Умані водій вигнав з автобуса дітей загиблого українського військового. Активісти провчили чоловіка та змусили вибачатися перед родиною героя біля його могили.

Про це повідомила пресслужба ВО "Свобода" у Черкаській області.

Так, 7 лютого в Умані водій 17 маршруту відмовився везти дітей загиблого героя російсько-української війни Дмитра Пожарського. Не зважаючи на те, що діти показали посвідчення, які гарантують безкоштовний проїзд, водій вигнав їх із автобуса.

Зазначається, що у салоні було декілька людей, але ніхто не спробував заступитись. Уманські свободівці швидко знайшли перевізника. В результаті водія звільнили та він привселюдно вибачився перед родиною біля могили Дмитра Пожарського.

"Ситуація, що трапилась ганебна. Хамство водія до дітей є негідною поведінкою як професіонала та і взагалі як людини. Мені дуже прикро, що люди досі не розуміють ціну мирного життя. Це вже не перший випадок такого відношення водіїв до родин загиблих у російсько-українській війні. Але ми не дозволимо таку поведінку. Нехай це стане уроком для всіх водіїв!" – наголосив депутат від ВО "Свобода" Сергій Яремчук.

Нагадаємо, в понеділок водій автобуса з Луцька до Києва висадив у нічний час посеред траси двох дівчат-волонтерів Ярину Чорногуз та Анастасію Конфедерат. Це сталося після того, як вони попросили водія вимкнути російськомовний серіал, який був транслювався в автобусі.

Дівчата поверталися з похорону загиблого в зоні ООС Миколи Сорочука.

Компанія-перевізник публічно висловила дівчатам вибачення, повернула кошти, витрачені ними на квитки, а також застосувала санкції до водія – його вирішили звільнити.

Крім того, "слуга народу" нарвався на критику в мережі за підтримку водія, який нахамив волонтеркам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: