fbpx
Сьогодні
23:16 08 Лют 2020

Середня столична зарплата у 2019 році зросла на 16,5%

У 2019 році в Києві розмір середньомісячної номінальної заробітної плати становив 15 тис. 776 грн, порівняно з 2018 роком – збільшивсь на 16,5%.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики в місті Києві.

"У 2019 році розмір середньомісячної номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) становив 15776 грн і порівняно з 2018 роком збільшився на 16,5%", – йдеться у повідомленні.

При цьому у відомстві уточнили, що найвищі зарплати у Києві пропонують у сферах фінансової та страхової діяльності, інформації та телекомунікації, державного управління й оборони, обов'язкового соціального страхування, а серед промислових видів діяльності – у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, де заробітна плата перевищила середній показник по економіці в 1,5–1,7 рази.

Повідомляється, що найнижчий рівень заробітної плати спостерігався у працівників текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів; тимчасового розміщування й організації харчування; будівництва; виробництва електричного устаткування; охорони здоров'я та надання соціальної допомоги, а також виробництва хімічних речовин і хімічної продукції і не перевищував 65,4% від середнього рівня по економіці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: