fbpx
Сьогодні
15:29 07 Лют 2020

Тимошенко має сплатити за зламаний мікрофон, - Арахамія

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що фракція "Батьківщина" має в десятикратному розмірі відшкодувати збитки за зламаний мікрофон у президії Верховної Ради.

Про це пише Укрінформ з посиланням на заяву Арахамії під час брифінгу у кулуарах парламенту.

"Я вважаю, що "Батьківщина" повинна просто компенсувати всі витрати… Вона (Юлія Тимошенко) повинна сплатити. Я вважаю, що з точки зору моральної вони повинні сплатити у десятикратному розмірі".

Арахамія при цьому не збирається звертатися зі скаргами на Тимошенко, зокрема до Регламентного комітету.

Він припустив, що "їй вистачить своїх власних консультантів, які просто пояснять, що пошкоджувати державне майно у власних інтересах – це те, що негативно впливатиме на її, вже неіснуючий фактично рейтинг, але при цьому вона ще сама себе доб'є".

Нагадаємо, що 6 лютого з затримкою і після бійки Рада почала розгляд у другому читанні законопроєкту №2178-10 про ринок землі.

Спікер парламенту Дмитро Разумков попросив Стефанчука вести засідання, оскільки його місце в президії зайняла лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Вона зламала спікеру Ради мікрофон.  Попутно він сказав Тимошенко, що негарно "займати місце іншого, якщо воно не ваше сьогодні".

Депутати від ОПЗЖ блокували трибуну парламенту. Водночас депутати проголосували за продовження роботи Ради у четвер до 19:30.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: