fbpx
Сьогодні
21:29 07 Лют 2020

Арахамія заявив, що не буде ходити на засідання Ради

Фото LB.ua

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що у цьому місяці не відвідуватиме засідання парламенту через "цирк", який там відбувається під час розгляду законопроекту № 2178-10 щодо відкриття ринку землі.

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Відповідаючи на питання чому він не голосує під час розгляду законопроекту про ринок землі, Арахамія відповів:  "Я вже зрозумів, що у мене зарплати не буде в цьому місяці. Тому я не буду ходити на цей цирк. Там так побудований цей законопроект (про покарання прогульників ВР — ред.), ми його будемо точно змінювати, що ти можеш ходити 30 днів, а на 31 день не прийшов. А в тебе було багато правок, потім в тебе такий відсоток, що зарплати не буде".

Також він вважає, що Рада голосуватиме за ухвалення у другому читанні та в цілому законопроекту про ринок землі сільськогосподарського призначення в середині квітня, прогнозує голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.
Наразі розглянуто 216 поправок до земельного законопроекту з 4018.

Депутати продовжать роботу над законопроектом наступного пленарного тижня 18-21 лютого.

Нагадаємо, що 6 лютого з затримкою і після бійки Рада почала розгляд у другому читанні законопроєкту №2178-10 про ринок землі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: