fbpx
Сьогодні
18:24 06 Лют 2020

ЗМІ опублікували відео з Нефьодовим у нічному клубі з практично голими дівчатами, Джокер виклав переписку

Максим Нефьодов, голова Державної митної служби України, побував на закритій еротичній вечірці з елементами БДСМ. У мережу злили відео, як головний український митник розважається з практично голими дівчатами.

Відео починається з того, що Нефьодов несе на руках дівчину у білизні і масці у ванну. Танцівниця еротично звивається, а глава митниці танцює, спостерігаючи за цим. Все відбувалося на закритій вечірці в одному з найдорожчих клубів Києва, пише Страна.

Під час дії в кадрі можна помітити інших напівоголених танцівниць, а також гостей вечірки.

Наголошується, що Максим Нефьодов розслаблявся в "таємній кімнаті" цього закладу на садо-мазо-вечірці, яка має промовисту назву "De Sad". Такі шоу в цьому клубі проходять регулярно.

На закритий захід можна потрапити тільки за списками, які формуються заздалегідь, а анонси вечірок поширюються в соцмережах. Саме на одну з них прийшов розслабитися головний український митник Максим Нефьодов.

Анонімний телеграм-канад "Джокер" вже написав Нефьодову від імені Жені Кравчук з питанням: як бути із скандалом. 

"Поговорив з головним митником Нефьодовим. Від Жені Кравчук. Запитав, як бути зі скандалом, в який вляпався антикорупціонер. Нічний клуб, що належить російським бізнесменам, вечеринка De Sad, "порно-шоу". Але Нефьодов не бачить в цьому нічого страшного. Згоден, гендерний принцип дотриманий. Дівич-вечір вдався",- пише пранкер Джокер.

Джокер Нефьодов

Варто відзначити, що Нефьодов одружений.

Причому шлюб він зареєстрував всього півроку тому – у серпні 2019-го.

Дружиною Нефьодова є Яна Калмикова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: