fbpx
Сьогодні
09:04 06 Лют 2020

У квартирах журналістів "1+1" проводили обшуки: шукали докази прослушки Гончарука

Служба безпеки України, у рамках розслідування прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука, провела обшуки у помешканнях трьох співробітників телеканалу "1+1".

Про це повідомляє "ТСН".

Про це в ефірі "ТСН" розповів керівник департаменту журналістських проєктів телеканалу Максим Шиленко.

Мова йде про журналіста Євгена Куксіна, редактора Дениса Данька та колишнього співробітника Олександра Низовцева.

Слідчі отримали від суду дозвіл на проведення обшуку, окрім місця роботи, ще й у помешканнях зазначених осіб.

Куксін розповів, що в ухвалі на обшук йдеться про те, що кримінальне провадження, яке дозволило обшук, було порушено на підставі публікації у ЗМІ про прослуховування глави Кабміна Олексія Гончарука.

На робочих місцях журналістів у редакції програми намагалися знайти спецзасоби прослуховування, за допомогою яких нібито прослуховували прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Працівники СБУ вилучили два комп'ютера – Данька і Куксіна. "Також намагалися вилучити монтажні комплекси, але ухвала цього не передбачає", – каже Максим Шеленко.

Депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський у Telegram оприлюднив фото з будинку одного із журналістів, вдома якого відбувався обшук.

5 лютого стало відомо про обшуки у приміщенні студії Олександра Дубінського на телеканалі "1+1" за адресою Куренівська,18 в Києві.

Голова Служби безпеки Іван Баканов заявив, що обшуки на телеканалі "1+1" проходили у межах розслідування кримінальної справи щодо незаконного прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: