fbpx
Сьогодні
16:15 05 Лют 2020

Відтепер відновити водійські права можна онлайн

Міністерство внутрішніх справ та Державна міграційна служба презентували онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія.

Про це повідомило МВС.

Арсен Аваков: "Запустили ще одну новацію е-сервісу від МВС: онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія. Вхід до е-кабінету водія – за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який дуже зручно отримати на чип своєї ID-картки, а також через Bank-id та Mobile-id".

Зазначається, що українці зможуть обміняти водійське посвідчення та отримати його після втрати або крадіжки не виходячи з дому. Для цього достатньо мати власний електронний кабінет водія.

Міністерство внутрішніх справ та Державна міграційна служба презентували онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія.

Відновити втрачені водійські права відтепер можна онлайн

Арсен #Аваков: Відновити втрачені посвідчення водія відтепер можна онлайнСьогодні, 5 лютого, Міністерство внутрішніх справ та Державна міграційна служба України презентували ще одну новацію е-сервісу від #МВС: онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія.Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що громадяни зможуть обміняти водійське посвідчення та отримати його після втрати або крадіжки не виходячи з дому. Для цього достатньо мати власний електронний кабінет водія.«Запустили ще одну новацію е-сервісу від МВС: онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія. Вхід до е-кабінету водія – за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який дуже зручно отримати на чип своєї ID-картки, а також через Bank-id та Mobile-id», – сказав Арсен Аваков.Міністр відзначив, що МВС є лідером у справі діджіталізації державних сервісів для громадян. Це значно мінімізує час та сили, які громадяни витрачають на отримання послуг.

Posted by МВС України on Wednesday, February 5, 2020

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: