fbpx
Сьогодні
09:52 05 Лют 2020

В Україні з'явиться Міністерство з питань окупованих територій: ЗМІ назвали кандидатуру на пост міністра

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в Кабміні було прийнято рішення про створення Міністерства з питань окупованих територій.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це дасть нам можливість набагато ефективніше працювати над питаннями реінтеграції Донбасу та питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях або переїхали на підконтрольну територію й є тимчасово переміщеними особами", – заявив Гончарук.

Також прем'єр пообіцяв, що Кабмін готовий надати звіт про свою роботу.

"Домовилися про те, що найближчим часом разом із урядом і главами парламентських комітетів проведемо стратегічну сесію, щоб серйозно поговорити на тему стратегії країни. Також міністри на цьому тижні проведуть в профільних парламентських комітетах презентації того, що було зроблено за 5 місяців і планується на найближчий рік", – зазначив прем'єр.

Головним кандидатом на пост міністра тимчасово окупованих територій є Олексій Резніков.

Про це пише НВ спираючись на свої джерела.

Передісторія: Олексій Резніков був заступником мера Києва Віталія Кличка і екссекретарем Київради. У вересні 2019 року він став представником України у Мінській групі і був одним із дієвих членів української делегації на зустрічі "Нормандської четвірки" у Парижі.

"УП" пише, що ексзаступник Кличка приходив на співбесіду 1 лютого.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: