fbpx
Сьогодні
22:27 05 Лют 2020

У Раді анонсували екстрене засідання комітету через обшуки на "1+1"

Глава комітету з питань свободи слова, депутат від "Опозиційної платформи – "За життя" Нестор Шуфрич анонсував екстрене засідання комітету Верховної Ради з питань свободи слова.

Про це повідомляють #Букви.

Голова комітету з питань свободи слова, депутат від "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич і нардепи від "Слуги народу" Олександр Дубінський і Олександр Куницький приїхали підтримати телеканал "1+1" під час обшуків СБУ.

Обшуки в офісі "1+1"

Шуфріч прокоментував обшуки в офісі "1+1"https://bykvu.com/ua/bukvy/shufrich-dubinskij-i-kunickij-priehali-podderzhat-1-1-vo-vremja-obyskov/

Posted by Букви on Wednesday, February 5, 2020

Шуфрич заявив, що прийняв рішення екстрено скликати засідання комітету зі свободи слова завтра, 6 лютого, о 14:30. Він запросить туди представників СБУ і телеканалу "1 + 1".

"Ми будемо аналізувати алгоритм проведення слідчих дій і їх наслідки і наскільки це вплинуло на роботу журналістів. Оскільки є попередня інформація, що сьогоднішні дії СБУ вплинули на можливість надання і виходу в ефір контенту, який готувала продакшн-студія. Все це завтра буде предметом вивчення і обговорення на засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова", – заявив він.

Нагадаємо, що СБУ проводила обшуки на каналі "1+1".

В "1+1″ заявили, що за весь час існування незалежної України – це перший обшук на телеканалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: