fbpx
Сьогодні
17:43 05 Лют 2020

Нардеп Федина звернулась до Зеленського через підозру ДБР

Софія Федина

5 лютого народний депутат Софія Федина публічно звернулась до президента Володимира Зеленського через оголошену їй підозру Державного бюро розслідувань.

Свою заяву народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина оприлюднила в Facebook.

Депутат публічно звернулась до Зеленського:

"Відкрито звертаюсь до президента Зеленського. Я політик і, йдучи до Верховної Ради, була готова боротися проти авторитаризму, боротися за демократію, опираючись на статтю 34 Конституції України."

Вона заявила, що йдучи до ВР одним з основних завдань для себе поставила захищати українських військових, ветеранів і волонтерів від "свавілля московських посіпак".

"І це свавілля зараз здійснює очолювана вами вертикаль. Бо всі ваші зусилля спрямовані не на розбудову економіки, роботу з міжнародними партнерами, підняття зарплат і пенсій, зменшення тарифів, а на боротьбу з власною армією, волонтерами і ветеранами, боротьбу за те, щоб якнайшвидше зачистити тих, хто захищає державу", – зазначила Софія Федина.

У своїй промові депутат Федина згадала про справи на Марусю Звіробій, Юлію Кузьменко, Яну Дугарь та Андрія Антоненка, заявивши, що Зеленський хоче ними залякати всіх і звинуватила президента у здачі українських позицій на фронті.

"Сьогодні переслідуванням мене і Марусі Звіробій ви хочете усіх залякати, типу бий, щоб іншим неповадно було. Але це ваш страх – це ви боїтеся нас. Бо в нас страху нема… Є дикий біль за державу, яку ви турботемпами знищуєте!" – сказала Федина.

Нагадаємо, що Федину викликають на 6 лютого до ДБР для вручення письмового повідомлення про підозру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: