fbpx
Сьогодні
08:35 05 Лют 2020

У BGV Group вважають, що розвиток промисловості поверне українців із-за кордону та створить робочі місця

English version here

Фото: Рубрика

Саме розвиток промисловості може стати тим виходом, який поверне людей із закордоння, надавши конкурентні робочі місця, і створить нові успішні бізнеси всередині країни. Водночас, будуть використані багатства й потенціал України, які до сьогодні лишалися практично незайманими.

Про це говорить член Ради директорів BGV Group Сергій Войцеховський в інтерв'ю для видання "Рубрика".

«На мою думку, ми бачимо позитивну, правильну й дуже оптимістичну динаміку. Чого вартий тільки ріст ВВП на понад 4% за останні два квартали 2019 року Це дуже добре. З іншого боку, є й негативні події. Чи все в нас добре? Далеко не все. Багато є позитивних дій. Дуже багато декларацій. Ми сподіваємося на те, що ці декларації стануть хорошими діями», – зазначив він.

Одним зі шляхів реалізації потенціалу України Войцеховський бачить кластерний підхід. Кластер наразі є однією із найефективніших форм організації регіонального інноваційного розвитку, коли на ринку конкурують уже не окремі підприємства, а цілі комплекси. «Це створення цінності, коли 1+1>2. Ми в це віримо. Це працює». Така логіка розвитку присутня, наприклад, у винних кластерах Франції або у металургійних Німеччини.

Нагадаємо, у Давосі українська компанія BGV Group оголосила три напрямки діяльності.

Довідка. BGV Group об'єднує декілька компаній, які мають ліцензії на розвідку та видобуток родовищ металів та інших корисних копалин, зокрема уранових, графітових, титанових та інших руд.

Засновником BGV Group є Геннадій Буткевич, відомий український бізнесмен та власник корпорації "АТБ".

Читайте повністю інтерв'ю: Давоські відкриття. Навіщо і як компанія Буткевича заходить в "блакитний океан" рідкісних копалин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: