fbpx
Сьогодні
23:32 04 Лют 2020

Як Киву спіймали за перепискою з Жириновським

Народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллю Киву спіймали в Раді за листуванням з лідером Ліберально-демократичної партії Росії, депутатом Державної думи Володимиром Жириновським.

На відео TK Media видно, як чоловік, схожий на Киву, скаржився в СМС-переписці, що "в Раду прийшов гомік-прем'єр зі своїм пі*орським урядом, країну с*ка просрали і з цими пі*арами шансів відновити економіку і взаємовідносини немає".

Киву спіймали за перепискою з Жириновським

Адресатом нардепа значиться "Жирик… Владимир Вольфович".

У коментарі Радіо Свобода Кива, коментуючи ймовірне листування з Жириновським, вказав, що він "парламентар європейської держави" і виступає "за міжпарламентські взаємовідносини, які будуть зміцнювати країну та приносити користь народу", і що "депутати російської Думи – це такі ж парламентарі".

На запитання, чи це він на відео, Кива сказав, що "не заперечує", бо "можна ж підтверджувати, можна заперечувати, а можна – залишатися в нейтральній позиції".

Нардеп також додав, що з багатьма народними депутатами "і Європарламенту, і Державної думи веде взаємовідносини, тому що саме в процесі взаємовідносин народжуються компроміси".

На зауваження журналістки, що Жириновський підтримує анексію Криму та бойовиків угруповань "ДНР" та "ЛНР" Кива сказав, що це не значить, що з ним не треба спілкуватися, і що його зброя як парламентаря – слово, і що він "повинен боротися в інтересах своєї країни… словом, переконанням, розмовою, пошуком компромісів".

Пізніше народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що листувався у Верховній Раді не з російським політиком Володимиром Жириновським, а зі своїм другом «Жириком».

Про це він написав у Facebook.

"Тут новий скандал накльовується, тому вирішив прояснити ситуацію!) Переписувався я зі своїм другом Володимиром, якого кличу «Жирик», – написав він.

За словами нардепа, "по суті написаного в повідомленні" він може "відповісти за кожне слово".

Тут новый скандал наклевывается, поэтому решил прояснить ситуацию!)Переписывался я со своим другом Владимиром, которого…

Posted by Илья Кива on Tuesday, February 4, 2020

Кива додав, що решта це нібито "запалені фантазії журналістів".

"До речі, я у нього записаний як Халк", – написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: