fbpx
Сьогодні
10:35 04 Лют 2020

Електронні вибори - це спосіб повернути молодь на виборчі дільниці, - Дубілет

Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет вважає, що електронні вибори в Україні зможуть стати реальністю тоді, коли якась велика міжнародна компанія представить промислове рішення.

"Якщо чесно, я цей напрям не веду, але я висловлю суб'єктивну думку. Мені здається, що ця штука може стати реальністю тоді, коли якась велика відома компанія, на кшталт Microsoft, представить промислове рішення. Коли компанія скаже: "Дивіться, ось наше рішення для урядів усього світу, і я гарантую, що цю систему неможливо зламати", ось тоді суспільство матиме достатньо довіри для того, щоб зважитися впроваджувати такі системи", – сказав Дубілет в інтерв'ю "Інтерфакс", відповідаючи на запитання, наскільки перспективні для України електронні вибори.

На його думку, будь-яке рішення, яке уряд захоче створювати всередині, може викликати негатив і недовіру з боку суспільства.

Крім того, міністр зазначив, що запуск електронних виборів не передбачає відмову від можливості голосувати в традиційний спосіб.

"Загалом, це дуже важлива річ. Є відома проблема в усьому світі, що молоде суспільство менш активно бере участь у виборах, незважаючи на те, що вибори – це те, що найбільше впливає саме на молоде суспільство.

Тому, електронні вибори – це спосіб повернути молодь на виборчі дільниці", – вважає Дубілет.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: