fbpx
Сьогодні
22:14 03 Лют 2020

У "Слузі народу" обговорюють, як покарати депутата, який порадив пенсіонерці продати собаку

У «Слузі народу» обговорюють, чи залишити у фракції та як покарати народного депутата Євгенія Брагара, який запропонував пенсіонерці продати собаку елітної породи, щоб сплатити борги за комунальні послуги.

Про це заявив глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, повідомляє  «Українська правда».

«Уже обговорюємо третій день усередині фракції. Будемо ще обговорювати. У понеділок буде мала фракція ввечері і там обговоримо. Це нормальний процес прийняття такого непростого рішення, тому що формально Євгеній нічого не порушив. Поведінково ми далі будемо вирішувати, які санкції можуть бути до даного депутата», — сказав Корнієнко.

Водночас, він заявив, що депутати на 7 лютого викликали міністра енергетики та захисту довкілля України Олексія Оржеля для пояснень першопричини цієї ситуації, а саме виокремлення тарифу на транспортування газу.

За словами Корнієнка, вислів Брагара багато кого обурив. За словами голови партії, у «Слузі народу» враховують резонанс, який викликали слова депутата у соцмережах.

Корнієнко додав, що Брагар переживає через ситуацію, у яку потрапив, і, ймовірно, зменшить рівень комунікації з пресою.

Також Корнієнко розповів, що у «Слузі народу» як санкції розглядають виключення із фракції, яке має підтримати вся фракція, або ж догану.

Проте глава партії вважає, що того морального осуду, у який потрапив Брагар, більш ніж достатньо, аби депутат зробив висновки.

Також Разумков закликав депутатів думати, про що вони говорять, пам'ятати, звідки вони прийшли у парламент і перестати жити в іншій реальності.

Нагадаємо, 25-річний народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар в ефірі одного з токшоу на ТБ запропонував жінці пенсійного віку продати її собаку, щоб заплатити за спожитий газ. При цьому він уточнив, що пес має бути елітної породи.

Брагар вже вибачився за пораду пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ.

У "Слузі народу" теж вибачилися за слова свого нардепа щодо собаки.

Пенсіонерка різко відреагувала на пораду нардепа Брагара про газ та собаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: