fbpx
Сьогодні
21:34 03 Лют 2020

Партія Порошенка ініціює слідчу комісію по розслідуванню справи Шеремета

Той факт, що підозрювані у вбивстві Павла Шеремета знаходяться під арештом, при тому що відсутня достатня кількість доказів їхньої вини й генеральний прокурор України це визнав, є неприпустимим. "Європейська Солідарність" наполягає на створенні відповідної тимчасової слідчої комісії при Верховній Раді.

Про це заявила голова комітету з питань інтеграції України з ЄС, народний депутат з фракції "Європейська Солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе в коментарі журналістам.

"Сьогодні під час Погоджувальної Ради ми вкотре піднімали питання стосовно створення ТСК по розслідуванню справи вбивства Павла Шеремета. Ми бачимо, що вже, навіть, генеральний прокурор визнає, що немає достатньо доказів проти тих людей, які сьогодні оголошені підозрюваними в цій справі й змушені знаходитися під арештом", – підкреслила політик.

Іванна Климпуш-Цинцадзе зауважила, що сподівається на підтримку керівництва Верховної Ради ініціативи "Європейської Солідарності" у справі Павла Шеремета.

"Поки що ми не чули схвальної реакції на ці ініціативи керівництва парламенту, але сподіваюсь, що вони принаймні будуть включені до порядку денного цього тижня", – сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: