fbpx
Сьогодні
Відео 19:54 02 Лют 2020

Вбивство Шеремета: Ада Роговцева підтримала Кузьменко

Українська актриса театру і кіно, Герой України Ада Роговцева виступила на підтримку лікаря Юлії Кузьменко, яка є підозрюваною у справі про вбивство Павла Шеремета.

Відповідне відеозвернення оприлюднено на Facebook-сторінці "Free_Dr_Yulia_Kuzmenko".

На початку Роговцева зачитала лист Кузьменко, який вона написала із СІЗО.

"Я звикла витрачати 80 % своєї відпустки на волонтерські поїздки в зону АТО/ООС. Сумую за своїм Донбасом, степами, небокраєм, який є лише там. Я звикла вмирати від втоми, проїхавши сотні кілометрів, доповзати додому, а вранці бадьоренько збиратися на роботу. Я звикла жити. Поверніть мені мою втому, я так давно на неї не скаржилася", – йдеться в листі.

Ада Роговцева на підтримку безпідставно ув'язненої Юлії Кузьменко

Ада Роговцева, народна артистка України, акторка кіно та театру, виступила на підтримку лікарки Юлії Кузьменко, ув'язненої за замовною справою вже протягом 52 днів. "Наш спільний обов'язок – зробити так, щоб Юля сьогодні була вдома з родиною, а не за ґратами", – говорить Ада Миколаївна. 3 лютого, о 14:30 ми збираємось під будівлею Печерського районного суду м.Києва, щоб підтримати Юлію Кузьменко та її право на справедливість. Лікарка Юлія Кузьменко має бути на волі!#FreeDrKuzmenko

Posted by Free Dr Kuzmenko on Saturday, February 1, 2020

Після цього актриса звернулася до українців, закликавши домагатися звільнення Кузьменко.

"Це лист Юлії Кузьменко з в'язниці. Лікаря, яка врятувала сотні життів. Яка організувала тонни допомоги для армії. Наш спільний обов'язок – зробити так, щоб Юля сьогодні була вдома з сім'єю, а не у в'язниці", – наголосила Ада Роговцева.

Варто відзначити, що 3 лютого в Печерському районному суді Києва має відбутися розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу Юлії Кузьменко. Засідання призначене на 15:00.

Нагадаємо, що у мережі опублікували нібито розмову Кузьменко з дружиною працівника СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: