fbpx
Сьогодні
22:04 02 Лют 2020

Милованов розповів про корупцію в "Аграрному фонді"

Підсумки перевірки в "Аграрному фонді" свідчать, що фактичний баланс підприємства склав 2,9 млрд грн, хоча заявлено 7,4 млрд грн.

Відео зі звітом в. о. голови правління "Аграрного фонду" Івана Баришева опублікував міністр економіки Тимофій Милованов.

Тобто, цифри у звітності не відповідають фактичним.

Звіт нового керівника Агрофонду України. Я його призначив два місяці назад. Масштаб корупції попередників вражає. Новий керівник вичищає підприємство та передає всю інформацію про зловживання та крадіжки попередників в правоохоронні органи.

Posted by Тимофей Милованов on Friday, January 31, 2020

"Я попередньо подивився звіт, який мене просто вразив. На папері баланс – 7,4 млрд грн, а фактично – 2,9 млрд грн. На папері прибуток за рік – 16 млн грн, фактично – мінус 1,5 млрд грн… Це – чиста корупція", – зазначив Милованов.

Під час перевірок були виявлені прострочені кредити на суму понад 500 млн грн, завищення вартості товарів на 20%, несписані борги та інші порушення.

За словами Баришева, всю інформацію передають правоохоронним органам.

Він зазначив, що на момент його призначення на рахунку підприємства залишилося лише 200 тис грн.

"За кілька днів до призначення з рахунків були виведені майже всі гроші. Це майже 250 млн грн. З них 100 млн грн виведені на погашення кредитів, решта суми – на незрозумілі цілі", – уточнив Баришев.

Також Милованов назвав топ-5 найбільших підприємств-боржників України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: