fbpx
Сьогодні
23:30 01 Лют 2020

У Вінниці зірвали тренінг для журналістів щодо ЛГБТ-тематики

У Вінниці в готелі «Поділля» 1 лютого троє людей зірвали тренінг для журналістів з толерантного висвітлення тематики ЛГБТ, який організувала громадська організація «Вінницька агенція журналістських розслідувань».

Про це hromadske розповів журналіст «Вінницької агенції журналістських розслідувань» Влад Боднар. Він мав виступати на другий день тренінгу.

Журналіст зазначив, що відбирав учасників на тренінг і до останнього дня не називав місце проведення заходу, тому що були підозри щодо провокацій від радикальних організацій.

«Саме з цієї причини ми направляли офіційного листа до поліції, щоб забезпечили правопорядок під час проведення тренінгу. Але поліції не було і сталося те, що сталося. Одразу ми викликали працівників поліції, які нам сказали, що ніякої від вас заяви про забезпечення правопорядку не було. У понеділок нас запросили на зустріч з керівництвом поліції області», — сказав журналіст.

Крім того, правоохоронці розпочали розслідування за ст. 171 Кримінального кодексу — перешкоджання законній журналістській діяльності та ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу — хуліганство. У поліції зафіксували, що троє людей завадили проведенню тренінгу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: