fbpx
Сьогодні
22:39 01 Лют 2020

У "Слузі народу" теж вибачилися за слова свого нардепа щодо собаки

Фото: Главком

У партії "Слуга народу" вибачилися за нардепа Євгена Брагара, який запропонував пенсіонерці "продати собаку елітної породи", аби сплатити борги за комунальні послуги.

Про це йдеться у заяві заступниці голови фракції "Слуга народу" Євгенії Кравчук у Facebook

"Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагара. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією. Під час ефіру депутат з нашої фракції дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в бік пенсіонерки, яка телефонувала в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі лише зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тими, хто матеріально забезпечений", – зазначила вона.

Кравчук оцінила загальний виступ нардепа.

"Не готовий до прямих ефірів – займайся законодавчою роботою. Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер… Сподіваюся, ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності", – каже вона.

Нагадаємо, 25-річний народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар в ефірі одного з токшоу на ТБ запропонував жінці пенсійного віку продати її собаку, щоб заплатити за спожитий газ. При цьому він уточнив, що пес має бути елітної породи.

Брагар вже вибачився за пораду пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: