fbpx
Сьогодні
15:55 01 Лют 2020

Брагар вибачився за пораду пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар вибачився за свою пораду пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ

Про це Брагар написав у Facebook.

"Мені дуже прикро, що мої висловлювання на 112 каналі з приводу субсидій викликали таку бурхливу реакцію. Я є новою особою в політиці та ще не навчився відповідати на чутливі питання. Всі ми маємо бабусь, дідусів, батьків, які отримують досить низькі пенсії. Хочу наголосити, що не мав на меті когось образити, лише хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя", – написав Брагар.

Також нардеп наголосив, що субсидії мають отримувати лише ті, хто їх реально потребує.

"Приношу вибачення всім, кого могли образити мої слова. Нарахування субсидій – дуже делікатне питання і воно потребує не лише особливої уваги з боку держави, а й відповідального ставлення громадян. Закликаю всіх вчиняти порядно, розуміючи, що допомога повинна надаватися лише тим, хто її реально потребує", – зазначив депутат.

Доброго дня, мені дуже прикро, що мої висловлювання на 112 каналі з приводу субсидій викликали таку бурхливу реакцію. Я…

Posted by Євгеній Брагар on Saturday, February 1, 2020

Нагадаємо, 25-річний народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар в ефірі одного з токшоу на ТБ запропонував жінці пенсійного віку продати її собаку, щоб заплатити за спожитий газ. При цьому він уточнив, що пес має бути елітної породи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: