fbpx
Сьогодні
16:52 31 Січ 2020

Майор ЗСУ опублікував відео, як охорона Зеленського не пускала військових до пам'ятника в День Крут

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як охорона президента України Володимира Зеленського затримує воїнів ЗСУ, які хотіли поставити лампадки біля пам'ятника Героям Крут.

Ролик опублікував на своїй сторінці у Facebook майор ЗСУ Роман Ковальов, якому раніше оголосили сувору догану за критику президента в інтернеті.

На кадрах видно, як працівники держохорони підходять до військовослужбовців і забороняють пройти їм до пам'ятника, поки там перебував президент.

Л – ЛИЦЕМЕРИЕСегодня президент Украины Зеленский, по случаю годовщины боя под Крутами, в своем Фейсбуке, в частности, написал:"Ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на сході, слугують гідним прикладом нашим майбутнім поколінням".А вот вам свежее видео подтверждающее как именно президент та его охрана "шанує захісників".

Posted by Роман Ковальов on Wednesday, January 29, 2020

Свої дії вони аргументують тим, що триває охоронний захід.

Тим часом військові зазначили, що вони мають право вшанувати пам'ять полеглих Героїв без будь-яких обмежень і наголосили, що є учасниками війни за незалежність України на Донбасі.

У підсумку після нетривалої словесної суперечки охорона Зеленського все ж пустила захисників.

Однак трапилося це тільки після того, як перша особа держави поїхала з меморіалу.

"Л – лицемірство. Президент України Зеленський, з нагоди річниці бою під Крутами, у своєму Facebook, зокрема, написав: "Ми віддаємо шану стійкості й мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на Сході, є гідним прикладом нашим майбутнім поколінням". А ось вам свіже відео, яке підтверджує, як саме президент і його охорона "шанують захисників", – обурився Ковальов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: