fbpx
Сьогодні
10:09 31 Січ 2020

Ініціатива: медіа-проєкт Ukrainer пропонує водіям автобусів безкоштовний відеоконтент з різних куточків України

Суспільно-культурне мультимедійне видання Ukrainer готове безкоштовно надати водіям автобусів свій відеоконтент з різних куточків України, де розповідається, зокрема, про національні свята у різних регіонах та історії мешканців країни.

Про це повідомили в Ukrainer.

"Водій змушує вас переглядати піратський контент в автобусі та ще й виробництва країни, яка 6 років тому анексувала одну частину вашої країни та окупувала іншу?.. Найдовша подорож в Україні — від Ужгорода до Маріуполя — громадським транспортом триває приблизно 30 годин. Ми готові надати понад 30 годин відео з різних куточків України", — йдеться у повідомленні.

Там повідомляють, що готові надати безкоштовно свій відеоконтент усім, хто заповнить форму.

"Упродовж тижня ми підготуємо усі наші відео для можливості запису на флешку і перегляду у вашому транспортному засобі й спробуємо зробити майбутні поїздки пасажирів приємнішими та змістовнішими", — додали у виданні.

Передісторія: 27 січня 2020-го водій автобуса, який їхав з Луцька до Києва, відмовився вимкнути російський серіал на прохання двох пасажирок рейсу, вони були змушені вийти на трасі. Інцидент стався в автобусі перевізника ФОП Раб Т. Б., а квитки на нього продавала компанія Busfor.

У компанії додали, що адміністрація видає на кожен автобус флешки з українськими стрічками, тому їм незрозуміло, як російськомовний фільм з'явився на екрані автобуса.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: