fbpx
Сьогодні
08:52 30 Січ 2020

У "Слузі народу" розповіли, що уже змінено 70% керівників облавтодорів, переатестація триває

В Україні наразі вже змінили 70% керівництва облавтодорів. Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Арсеній Пушкаренко.

"Гроші на дороги завжди виділялися, але була страшна корупція, тому дороги не будувалися", — зауважив нардеп в ефірі телеканалу "Рада".

Пушкаренко розповів про три нові принципи роботи. Перший — кадрові питання. "Зараз йде повністю атестація всіх голів облавтодорів, тому що їм на місцях проводити тендери, здійснювати контроль", — зазначив він.

Другий — зараз проводиться аудит всіх підрядників, з якими раніше працював Укравтодор на їхню якість та ціну.

Третій момент, який відзначив депутат — "Укравтодор" відходить від індивідуальних умов тендерів, як це було раніше. Тепер договір буде типовий і правила для всіх будуть однакові, незалежно від області", — заявив Арсеній Пушкаренко.

"Не буде такого, як раніше прописувалися умови під конкретну компанію. Зрозуміло, що це вже закладалися нерівні умови. Тепер умови будуть рівними — хто запропонує кращу якість і ціну, той і буде будувати", — наголосив депутат від "Слуги народу".

"І найголовніше, що впроваджує сьогодні "Укравтодор", спільно з урядом, це те, що той, хто будує дорогу підписує гарантійний термін цієї дороги. Це буде обов'язкова умова", — повідомив Арсеній Пушкаренко.

Народний депутат заявив, що все буде максимально прозоро і відкрито, у тому числі, для іноземних компаній.

Також повідомлялося, що у 2020 році планують побудувати шість тисяч кілометрів доріг.

Раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що у 2020 році планують збудувати рекордну кількість доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: