fbpx
Сьогодні
16:32 29 Січ 2020

Зеленський: Офіс протидії рейдерства повернув українському кінорежисеру житло

В Офісі протидії рейдерству ухвалили рішення скасувати незаконне привласнення житла українського кінорежисера Юрія Ляшенка після його звернення до президента Володимира Зеленського.

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Зеленський розповів, що наприкінці 2019 року до нього звернувся кінорежисер Юрій Ляшенко, у якого "рейдери захопили житло".

"У 2009 році він хотів отримати спадщину — квартири від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи. Попри перемогу потерпілого в судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартири перереєстровано на третіх осіб", — уточнив він.

Зазначається, що глава держави у супроводі адвокатів Ляшенка вирушив до новоствореного Офісу протидії рейдерству, де Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації ухвалила рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр юстиції Денис Малюська — підписав відповідний наказ.

Ви чули про Офіс протидії рейдерству? Ні? Так? Хай там як – він працює і працює результативно!Передмова. На проблему рейдерства громадяни справедливо жалілися мені одразу після обрання Президентом. Незаконне заволодіння майном відбувалося по всій країні. Тому одним із першочергових завдань я визначив саме боротьбу з рейдерством. Наприкінці 2019 року до мене звернувся кінорежисер Юрій Ляшенко, в якого рейдери захопили житло. Злодіїв не зупинили ні заслуги митця, ні його поважний вік. У 2009 році він хотів отримати спадщину – квартири від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи. Попри перемогу потерпілого в судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартири перереєстровано на третіх осіб.Вислухавши кінорежисера, я у супроводі його адвокатів вирушив до новоствореного Офісу протидії рейдерству, де Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації в терміновому порядку ухвалила рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр юстиції Денис Малюська підписав відповідний наказ.Після того, як усі необхідні документи було отримано, особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її 30 грудня 2019 року. Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі. Офіс протидії рейдерству розташований у Києві на вул. Сверстюка, 15. Контактний телефон: (044) 237-09-96. Зіткнувшись із фактами рейдерства, звертайтеся, і ви отримаєте допомогу.

Posted by Володимир Зеленський on Wednesday, January 29, 2020

 

"Після того, як усі необхідні документи було отримано, особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її 30 грудня 2019 року. Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі", — уточнив президент, закликавши за потреби звертатися до новоствореного відомства за допомогою.

Офіс протидії рейдерству розташований у Києві на вул. Сверстюка, 15. Контактний телефон: (044) 237-09-96.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: