fbpx
Сьогодні
18:46 29 Січ 2020

"Замах на Шокіна": Джуліані анонсував публікацію сенсації

Адвокат президента США Рудольф Джуліані анонсував публікацію звіту австрійського лікаря про те, що екс-генпрокурор Віктор Шокін, який скаржився на тиск зі сторони Джо Байдена, нібито був при смерті в результаті замаху.

Про це Джуліані написав уTwitter

Джуліані вказує, що у середу буде опубліковано медичний висновок, який "підтверджує спробу вбивства ключового свідка у справі подвійного хабарництва Байдена-Порошенка Віктора Шокіна".

"Віктору поставив діагноз всесвітньо відомий австрійський лікар, який підтверджує, що його майже вбили", – пише адвокат Трампа.

Нагадаємо, що ексгенпрокурор України Віктор Шокін вимагає від Державного бюро розслідувань відкрити кримінальне провадження щодо ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена.

27 січня колишній радник з національної безпеки президента США Джон Болтон розповсюдив серед своїх соратників неопублікований рукопис своєї книги. У ньому зокрема йдеться про те, що Трамп пов'язував затримку військової допомоги для України із розслідуванням стосовно сина його політичного конкурента Джо Байдена.

Трамп заперечив, що говорив Болтону про затримку допомоги Україні через справу сина Байдена.

Нагадаємо, Помпео звинуватив журналістку у брехні через Україну. Раніше Вашингтон офіційно підтвердив візит Помпео до України.

Також ЗМІ США назвали найбільший виклик для Зеленського.

Нагадаємо, 18 грудня постійного представника України в ООН Володимира Єльченка призначили послом в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: