fbpx
Сьогодні
23:13 29 Січ 2020

Український фонд стартапів вибрав проєкти для держфінансування

Український фонд стартапів 25 січня провів перший Pitch Day, на якому розглянули 12 проєктів, що претендують на фінансування з державного бюджету.

Про це йдеться на сайті фонду.

Наприкінці цього тижня, 31 січня, наглядова рада фонду повинна вирішити, скільки стартапів зі складеного рейтингового списку отримають грантове фінансування.

Перше місце від конкурсної комісії отримав стартап AeroDrone, що пропонує багатофункціональні безпілотні літаки з великим корисним навантаженням і тривалим польотом для виконання різних галузевих завдань.

На другому місці – проєкт розумної оцінки локацій для бізнесу GeoDesign.info.

Третє місце зайняла технологія нанополімерізації BIOC, яка дозволяє на молекулярному рівні зв'язати крохмаль і отримати біопластик з високими фізикомеханічними властивостями.

Далі розташувалися:

  • FieldBI – комплексна інтегрована інформаційно-аналітична система підтримки рішень з управління землями сільськогосподарського призначення.
  • "Правомен" – швидка юридична допомога у смартфоні.
  • Framiore – бренд жіночого одягу з власним швейним виробництвом і R&D центром з дослідження, розробки та інновацій текстильних виробів і технологій.
  • MOSST Reader – сучасний спосіб прийому платежів від клієнтів банківськими картами в offline.
  • WellSpeak – мобільний додаток для практики розмовної англійської мови для тих, хто живе не в англомовному середовищі.
  • Pytag – пошук товарів і пропозицій на аграрному ринку, який повинен об'єднати в собі відразу три цільові аудиторії: покупців, продавців і сервіси.
  • "Інноваційні POS-технології" – лінійка спеціалізованих POS-принтерів і хмарного фронт-офісу на Android відповідно до вимог нової технології, яка дозволить підприємствам торгівлі оптимізувати кошти і розширити функціонал.
  • BioBin – мобільна програма, що "перетворює негативний вплив на навколишнє середовище на позитивний" і вчить заощаджувати.
  • FlameBlocks – інноваційне рішення для повноцінного бухгалтерського, фінансового та управлінського обліку для малого і середнього бізнесу.

Нагадаємо, що переможець Pitch Day отримає 75 тисяч доларів (25 тисяч на pre-seed етапі для перетворення ідеї в продукт і 50 тисяч на seed етапі).

Український фонд стартапів – це державний фонд, створений з ініціативи Кабінету Міністрів. Його мета – надання фінансування технологічним компаніям на початкових стадіях розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: