fbpx
Сьогодні
20:56 29 Січ 2020

Аваков домовився про співпрацю з США щодо протидії наркозлочинності

Фото mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів зустріч із заступником державного секретаря США з питань програм Бюро INL в Європі та Азії Джорганом Ендрюсом щодо співпраці у протидії наркозлочинності.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що на зустрічі йшлося про співпрацю у протидії наркозлочинності та кіберзлочинам. Вже влітку очікується відкриття представництва Офісу DIE протидії наркозлочинності, що дозволить українським спеціалістам приєднатися до команди з протидії міжнародної наркозлочинності.

"Наразі триває робота над програмою протидії дрібній наркоторгівлі на вулицях країни", – відмітив Аваков.

Також сторони обговорили розбудову проекту "Академія патрульної поліції", подальша реалізація ініціативи "Поліцейський офіцер громади" та спільна протидія кіберзлочинності.

"Завдяки підтримці американської сторони, ми запустили проект "Поліцейський офіцер громади" в одинадцяти регіонах України. В цьому році плануємо продовження ініціативи та запуск цього проєкту ще в низці маленьких міст", – зазначив Арсен Аваков.

Також міністр наголосив, що МВС планує розбудувати три нові "Академії патрульної поліції" у Чернівцях, Кривому Розі та Рівному, щоб кожного року навчальні заклади випускали 5 тисяч патрульних.

Нагадаємо, що ПАРЄ вводить нову санкційну процедуру для країн, що здійснили серйозні порушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: