fbpx
Сьогодні
Фото 22:26 28 Січ 2020

Вілла Ахметова: ЗМІ опублікували свіжі фото та дізнались нові факти

Фото Bloomberg

На віллі Les Cedres, яку український олігарх Рінат Ахметов придбав за 200 млн євро, готуються "оборонятися з автоматами" через інтерес, що спалахнув до об'єкта.

Про це пишуть #Букви.

Вілла Ахметова

Фото bykvu.com

Вілла знаходиться на мисі Сен-Жан-Кап-Ферра на Лазурному березі Франції. Тут селяться зірки, банкіри і олігархи.

Саме в Кап-Ферра знаходяться вілли Дмитра Фірташа і Сергія Льовочкіна, а тепер поруч буде жити і Рінат Ахметов.

Вілла Les Cedres знаходиться в 10 хвилинах ходьби від вілли Ротшильдів, якщо йти в сторону моря.

Вілла Ахметова

Фото bykvu.com

Ще через 10 хвилин прогулянки вздовж паркану, затягнутого плющем, можна потрапити до моря.

Таким чином, для нового власника вілли Les Cedres буде відкриватися чудовий вид на море і Ніццу. Сама територія вілли виглядає досить запущеною.

Вілла Ахметова

Фото bykvu.com

Варто відзначити, що люди, які працюють на віллі, ще не були обізнані про зміну її власника. Так, один із працівників, дізнавшись від #Букв, що об'єкт придбав Рінат Ахметов, здивувався цій новині і не дуже їй зрадів.

"Чорт, тепер доведеться оборонятися з автоматами", – заявив він у відповідь, маючи на увазі, що тепер інтерес до вілли істотно зросте.

Вілла Ахметова

Фото bykvu.com

Варто зазначити, що вже зараз представникам ЗМІ там не дуже раді. Так, при спробі #Букв сфотографувати вулицю біля території вілли і її огорожу, охорона об'єкту влаштувала "допит" і заявила, що "це приватна власність".

Тільки після роз'яснень, що новина про купівлю вілли – у всіх світових ЗМІ і вже давно не секрет, а у #Букв не було жодного злого умислу, охоронці заспокоїлися.

Вілла Ахметова

Фото bykvu.com

Варто відзначити, що вілла була виставлена на продаж колишнім власником – італійською компанією Davide Campari-Milano SpA, яка виробляє однойменний аперитив та ще близько 50 різних алкогольних напоїв — в серпні 2019 року.

Вілла Ахметова

Фото bykvu.com

Тоді зазначалося, що ціна особняка — 200 млн євро, а ймовірний покупець — неназвана особа, що має на меті використовувати віллу для особистих потреб.

Тепер же стало відомо, що новий власник – Рінат Ахметов.

Нагадаємо, що найбагатша людина України, олігарх Рінат Ахметов купив віллу на Лазуровому узбережжі у Франції вартістю 200 млн євро або 5,3 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: