fbpx
Сьогодні
10:38 28 Січ 2020

Перші інвестори зацікавилися урядовими програмами "інвестиційна няня", - Милованов

В уряді повідомили, що отримали вже встигли провести низку зустрічей з представниками великого бізнесу, під час яких інвестори висловили зацікавлення урядовими програмами "інвестиційна няня" та податковими канікулами за інвестиції понад 10 мільйонів доларів.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов в ефірі програми "Свобода слова".

"Вже були звернення (інвесторів), а також були розмови про те, що вони консолідують активи для того, аби було достатньо суми, щоб вони змогли використати ці умови", — повідомив Милованов.

Міністр наголосив, що урядові пропозиції в першу чергу стосуються не іноземних, а українських інвесторів. Також вони працюватимуть для того бізнесу, який вже давно працює в Україні та інвестував в українську економіку відповідні суми.

"Звичайно, що ми не будемо рахувати (інвестиції — ред.) 1963 року, ще за часів СРСР. Буде якесь відсікання, можливо, амортизації інвестицій, але це правило буде поширюватися на всіх інвесторів", — додав міністр економічного розвитку.

Нагадаємо, що під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі президент України Володимир Зеленський, а також українські урядовці презентували пропозиції для інвесторів.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: