fbpx
Сьогодні
12:19 27 Січ 2020

Працівники заводу Коломойського перекрили вхід до центрального офісу Приватбанку

Працівники Нікопольского феросплавного заводу 27 січня перекрили усі під'їзди до центрального офісу Приватбанку у Дніпрі.

Про це повідомляє прес-служба банку, передає "ЕП".

"27 січня зранку пікетники незаконно та в зухвалій формі перекрили за допомогою підручних засобів всі під'їзди до центрального офісу,що унеможливлює роботу інкасаторських служб, а також роботу аварійних бригад та швидкої допомоги", – йдеться у повідомленні.

У банку розцінюють цей інцидент як спробу тиску на банк та називають пікет "навмисною тактикою учасників так званого мирного протесту "працівників" НЗФ".

У Приватбанку додають, що звернулись до правоохоронців та міської влади Дніпра із вимогою забезпечити дотримання законності та правопорядку при проведенні пікетів НЗФ.

У банку нагадали, що з вересня 2019 року "нібито представники" "Нікопольського заводу феросплавів" проводять пікетування будівель головного офісу Приватбанку у Дніпрі та Києві, а з початку нового року розширили діяльність на декілька нових локацій найбільших відділень банку у центральних районах Дніпра.

Важливо: у січні Приватбанк подав апеляцію на рішення Господарського суду Києва про стягнення 22 млн грн на користь завода.

Господарський суд Києва частково задовольнив позов Нікопольського заводу феросплавів Ігоря Коломойського проти Приватбанку та стягнув з банку 21,85 млн гривень боргу за кредитом рефінансування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: