fbpx
Сьогодні
17:08 27 Січ 2020

Нардепа від "Слуги народу" обрали віцепрезидентом ПАРЄ

27 січня народного депутата України від фракції "Слуга народу" Олександра Мережка на сесії ПАРЄ обрали віцепрезидентом організації

Про це повідомила народна депутатка України, заступниця голови фракції "Слуги народу" в парламенті Євгенія Кравчук у Facebook.

"Члена української делегації, представника Слуги народу Олександра Мережка обрано віце-президентом Парламентської асамблеї Ради Європи!", – написала Кравчук.

Члена української делегації, представника Слуги народу Олександра Мережка обрано віце-президентом Парламентської…

Posted by Yevheniya Kravchuk on Monday, January 27, 2020

Довідка. Олександр Мережко, 1971 року народження. український правознавець, доктор юридичних наук, професор. Завідувач кафедри права Київського лінгвістичного університету. №85 у списку "Слуги народу" на парламентських виборах 2019 року. У ВР був головою підкомітету з цивільного та адміністративного законодавства Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Відомий скандальними заявами: називав українську мову у сприйнятті прихильниками українського націоналізму "інструментом репресії щодо тих, хто думає іншими мовами" у своїй статті "Сон розуму: український націоналізм як ідеологія".У статті "Марксофобія" ("Марксофобия", видання "Левая Политика. Левые в России", 2007) стверджує, що несприйняття марксизму (тобто "марксофобія"), є ознакою авторитарної особистості та інтелектуальною самокастрацією.

Нагадаємо, ПАРЄ очолив депутат, який утримувався від голосування про Україну та Росію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: