fbpx
Сьогодні
23:23 26 Січ 2020

На Альперіна знову одягнуть електронний браслет, - прокурор САП

На одеського бізнесмена Вадима Альперіна найближчим часом знову одягнуть електронний браслет.

Про це в коментарі "Українській правді" 26 січня розповів прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, який є процесуальним керівником у цій справі.

Поліція повідомляє прокурора, слідчого або детектива про те, що знімає електронний браслет із підозрюваного, проте цього не було зроблено, підкреслив Симків.

"Уже за втручання Національного антикорупційного бюро зараз повторно цей браслет буде вдягнутий на Альперіна. Ця ситуація буде мати подальший розвиток. Бо такої зухвалості ще не проявляв жоден із підозрюваних, які фігурують у проваженнях САП", – заявив прокурор.

За його словами, підстав для зняття браслета з Альперіна не було.

Раніше ВАКС продовжив запобіжний захід Альперіну.

Раніше Антикорупційний суд обрав запобіжний захід усім фігурантам справи Альперіна.

Нагадаємо, 26 листопада співробітники НАБУ і САП затримали десятьох осіб за підозрою в злочинах, пов'язаних із порушенням митного законодавства. Серед них – семеро співробітників органів митного контролю.

Через певний час адвокат Альперіна Андрій Федур повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook, що його клієнт 27 листопада прийде на допит до САП. Того самого дня було затримано Альперіна, котрий прийшов до САП.

28 листопада йому вручили повідомлення про підозру.

29 листопада Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Альперіну у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 70 млн гривень застави. САП просила взяти Альперіна під варту із заставою в 280 млн грн.

Проте Альперін вийшов із СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: