fbpx
Сьогодні
17:09 25 Січ 2020

Київ потрапив до топ-50 Instagram-міст світу

Київ зайняв 33-є місце у рейтингу найбільш Instagram-них місць світу на 2020 рік, за версією видання Bigseventravel.

Про це повідомляє офіційний сайт видання.

"Ми розкриваємо найбільш Instagram-ні місця у світі на 2020 рік. Минулого року Австралія зайняла перше місце через свою природню красу та запаморочливі міста, та зберігає своє місце у 2020 році завдяки хвилі хештегів та глобальній увазі навколо недавніх пожеж. Вас здивують най-Instagram-ніші місця в світі", – йдеться у повідомленні.

Київ

Зазначається, що до переліку потрапили місця, де є широкі пляжі, старовинні пам'ятники, коктейль-бари та вуличне мистецтво. Це місця, де можна робити фотографії з подорожей, "якими хочеться поділитися з усіма знайомими".

"Кінцеві списки напрямків були визначені за допомогою комплексної системи підрахунку голосів, яка аналізує кількість хештегів у пунктах призначення, результати опитування аудиторії та голосування редакційної команди", – вказано у повідомленні.

Київ

Зокрема, на 50-му місці у списку Каїр, що в Єгипті, з пірамідами та музеями. На першому місці Сідней в Австралії. Багато туристів робило фото на підтримку країни, в якій є пляжі, кафе та розваги.

"33-є місце. Київ. України. Київ – столиця України, і місто, яке має таку велич і красу – від пам'ятника Батьківщині та 18-метрової копії Ейфелевої вежі до Майдану Незалежності, який був центром політичного життя в Україні останнього десятиліття. 19 мільйонів хештегів зафіксували це в списку Instagrammable", – йдеться у повідомленні.

Київ обігнав у цьому рейтингу такі міста як Берлін, Будапешт, Копенгаген та Мілан.

Київ

Перша десятка інстаграмного топу виглядає наступним чином:

1. Сідней, Австралія

2. Гонконг

3. Дубай, ОАЕ

4. Нью-Йорк, США

5. Сінгапур

6. Токіо, Японія

7. Лісабон, Португалія

8. Балі, Індонезія

9. Лондон, Англія

10. Джайпур, Індія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: