fbpx
Сьогодні
23:16 24 Січ 2020

В уряді визначили 20 держпідприємств, перших у черзі на приватизацію

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства провело ревізію держсектору та визначило 20 першочергових великих й понад пів тисячі малих держпідприємств для приватизації

Про це міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов написав у Facebook.

"Україна запустила процес приватизації держпідприємств. Вже цьогоріч до нашого бюджету може надійти до 6 млрд грн від великої приватизації, яка буде проходити у прозорий спосіб та на ринкових умовах. Мінекономіки провело ревізію держсектору та визначило 20 першочергових великих і понад пів тисячі малих держпідприємств для приватизації", – написав Милованов.

Міністр зазначив, що Україна є макростабільною. Україна відкриває ринки та спрощує регулювання.

"Найефективнішим способом боротьби із корупцією є дерегуляція. Тому ми активно працюємо над зниженням ризиків втручання держави у справи бізнесу через скасування непотрібних, часом, радянських норм у нормативних документах. Україна реформує зайнятість населення. Мінекономіки пропонує ввести трудові договори для встановлення ефективних відносин між працівниками та роботодавцями. Тож Україна має всі шанси для економічного прориву!", – наголосив Милованов.

Нагадаємо, Гончарук доручив у 2020 році приватизувати понад 300 об'єктів.

Раніше повідомлялося, що у 2019 році Україна виконала план приватизації на 3%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: