fbpx
Сьогодні
15:45 22 Січ 2020

Якщо Зеленський зустріне Путіна в Ізраїлі, говоритиме про полонених, - Офіс президента

У президента України Володимира Зеленського в рамках робочого візиту до Ізраїлю 23-24 січня поки не запланована зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

"Зустріч із президентом Росії, який також візьме участь у форумі пам'яті Голокосту, поки не запланована. Якщо спілкування на полях форуму відбудеться, президент України планує обговорювати тільки питання подальшого звільнення утримуваних осіб".

Відзначається, що в рамках візиту запланована участь Зеленського в заходах п'ятого Всесвітнього форуму пам'яті Голокосту, а також зустрічі з президентом Ізраїлю Реувеном Рівліним, прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, спікером Кнесету Юлієм Едельштейном і представниками ділових кіл Ізраїлю.

Формальним приводом візиту до Ізраїлю для Володимира Путіна є участь в Міжнародному форумі пам'яті Голокосту і відкриття пам'ятника жертвам блокади Ленінграда. Але від нього чекають не тільки цього: найбільше Ізраїль розраховує на повернення 26-річної ізраїльтянки Наами Іссахар, засудженої в Росії на 7,5 роки колонії за зберігання і контрабанду наркотиків, і конструктивну розмову про Сирію, зазначає російська служба ВВС.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: