fbpx
Сьогодні
13:00 22 Січ 2020

Мінкультури запустило новий інструмент комунікації зі стейкхолдерами: що це означає

Міністерство культури, молоді та спорту запустило новий інструмент комунікації зі стейкхолдерами у сфері креативної індустрії – Policy-creator.

"Це та форма спілкування, через яку будь-яка зацікавлена в розвитку креативних індустрій сторона може подати свої пропозиції, рекомендації, ідеї щодо способів державної підтримки, поділитися проблемами та потребами сектору", – йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Зазначено, що інструмент створено без залучення коштів державного бюджету, а форма вже доступна на сайті "Креативна Україна" на постійній основі.

Згідно з повідомленням, інформацію від стейкхолдерів оброблятиме, братиме до відома та враховуватиме в роботі директорат креативних індустрій міністерства. Усі отримані відповіді зберігатимуться у внутрішній базі директорату.

"У такий спосіб зацікавлені сторони долучаються до творення державної політики у сфері креативних індустрій. А міністерство проводить свою політику шляхом діалогу з усіма причетними до галузі", – вважають у Мінкультури.

У відомстві зазначають, що такий підхід дасть змогу стейкхолдерам звернути увагу влади на больові точки сектору; запропонувати обґрунтовані, підтримані досвідом і фаховою експертизою інструменти державної підтримки креативних індустрій; вказати на вдалі іноземні практики вирішення аналогічних проблем; поділитися своїм баченням розвитку сфери; надати коментар щодо вже наявних або запланованих кроків влади щодо підтримки креативних індустрій.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: