fbpx
Сьогодні
16:05 22 Січ 2020

Кива влаштував бійку в ресторані Києва: відео

В ресторані "Моссо", в Києві, сталася бійка між нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою та іншим гостем закладу.

Про це передає Київ Оперативний та пресслужба поліції Києва.

Судячи з даних відеозапису, інцидент в ресторані "Моссо" стався 22 січня близько 12 години дня.

На записі видно, як депутат підходить до іншого чоловіка і раптово б'є його головою  в обличчя.

https://www.facebook.com/d0nbasska4aet/videos/173754003716394/

 

У свою чергу, чоловік завдає йому удар в обличчя.

Згідно із повідомленням ЗМІ, другий учасник бійки нібито є бійцем АТО.

Сьогодні в центрі міста, в ресторані «Моссо», що на Печерську, сталася бійка між бійцем АТО та Іллею Кивою. Причини конфлікту наразі встановлюють правоохоронці.

Posted by Киев Оперативный on Wednesday, January 22, 2020

 

У поліції повідомили, що до них звернувся народний депутат із заявою про отримання тілесних ушкоджень. На місце події виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

За попередньою інформацією, як вказує поліція, у ресторані між Кивою та його знайомим стався словесний конфлікт, у результаті якого виникла короткотривала бійка. Нардеп отримав медичну допомогу без госпіталізації.

Інший учасник інциденту із місця події поїхав автомобілем. Поліція встановлює його місце перебування.

Заяву Киви правоохоронці зареєстрували в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Там після проведення перевірки нададуть події правову оцінку.

Пізніше у мережі з'явилася переписка народного депутата від "Опозиційною платформи – За життя" Іллі Киви з нібито ветераном АТО Михайлом Майманом, якого парламентарій побив у київському ресторані.

Скріншоти сам нардеп показав на сторінці в Facebook, розповівши свою версію подій.

"Заради уникнення поширення фейків і міфів, я хочу заявити про свою позицію і пролити світло на ситуацію, що склалася. Людина, яка напала на мене в ресторані "Мокко", поводила себе неадекватно і викрикувала нецензурні слова. Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити вести себе пристойно і він зробив удар. Цій поведінці і вчинку раніше передували погрози в мережі, як в особистій переписці, так і публічно! Це системні дії проти мене, як опозиційного політика, які почалися ще півроку тому. За результатом інциденту була викликана поліція і складено протокол, зняті побої", – написав Кива.

В оприлюдненій переписці видно, що Майман, відомий також на прізвище Помагайбо, нібито ображав Киву і постійно погрожував влаштувати йому "помсту". На сторінці чоловіка в Facebook також з'являлися провокативні публікації про Киву.

Рід занять Маймайна точно невідомий, проте в мережі з'явилися дані, що чоловік брав участь в АТО на Донбасі.

"Ти наркоман і мародер", "Буду тебе *бати штангою", "Жди, с*чко", "Я тебе згною", – нібито писав Майман. "Півень", – відповів йому Кива.

Увага! Нецензурна лексика.

https://www.facebook.com/kivailya/posts/1509989379159207

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: