fbpx
Сьогодні
17:10 21 Січ 2020

Стало відомо, хто з українських політиків вирушив у Давос: фото

У мережі з'явилося фото з представниками партії "Слуга народу", які вирушили на економічний форум в Давосі слідом за президентом України Володимиром Зеленським.

Його опублікував на своїй сторінці у Facebook користувач Серж Сергєєв.

На знімку зображені глава парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія та інші члени монобільшості. Крім того, в салоні літака була і екснардепка Світлана Заліщук.

"Слуги Зе їдуть відпочивати до Швейцарії. Радощів повні штани. Але ж війна не закінчилася", – написав автор фото.

Також світлиною поділився політтехнолог Віктор Уколов, якого збентежила кількість осіб "супроводу" в президентській делегації.

"Зеленський вирішив здивувати інвесторів в Давосі кількістю чиновників. Крім президента й уряду в Давос летять кілька десятків нардепів владної монобільшості. Сумнівна практика. Особливо з точки зору платників податків. Швейцарія й так не дешева, а Давос в ці дні просто шалено дорогий", – написав він.

"Найцікавіше, що очолює делегацію президент, у якого, за словами прем'єра, в голові порожнеча. Причому про себе керівник українського уряду заявив, що він профан в економіці. І з ними міністр економіки, який називав себе дебілом. Всі разом вони будуть просити гроші для України", – із сарказмом додав Уколов, натякаючи на нещодавній скандал із "плівками" Гончарука.

У коментарях під скандальним фото інші українці також не шкодували слів на адресу "слуг народу" й засудили їх за поїздку без будь-якої цілі.

"Думаю, у них завдання зганьбити Україну. Боюся, що шапки Шевченка (чи як його там) нам здадуться квіточками", "Голова ВРУ запевнив, що депутати їдуть за свій рахунок. Мабуть, так само, як президент їздив до Оману", "Рейсовий літак чи, як бос, – чартер?", "За чий рахунок банкет?", "Зоопарк", "Бидломаса їде відпочивати", "Весело там у них. Як у іншому світі", "Для них війна й не починалася. А ось втомитися від неї й відпочити у Швейцарії – це ж обов'язково", – обурюються в мережі.

Арахамія слуги давос Арахамія слуги давос Арахамія слуги давос Арахамія слуги давос

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: