fbpx
Сьогодні
23:10 21 Січ 2020

Онищенка судитимуть заочно

Вищий антикорупційний суд 4 травня заочно продовжить розгляд справи за обвинуваченням організатора так званих «газових схем» Олександра Онищенка.

Про це повідомляє пресслужба суду.

«Обвинувачені вже вкотре не з'являються на судове засідання на вимогу суду. Тож колегія суддів ВАКС прийняла рішення проводити судове провадження за їх відсутності та викликати обвинувачених у судове засідання шляхом публічного розміщення оголошень відповідно до вимог законодавства», — йдеться у повідомленні.

Суд також ухвалив направити Онищенку повістку до Німеччини: «І сторона захисту, і обвинувачення стверджували, що він наразі перебуває під вартою у відповідних органах Німеччини та чекає на рішення щодо його екстрадиції в Україну».

Нагадаємо, що лояльний до президента США телеканал намагався отримати візу для ексдепутата Онищенка.

Відзначається, що про зусилля ОАNN допомогти Онищенко з візою стало відомо після того, як адвокат Трампа Руді Джуліані прилітав до Києва для зустрічі з колишніми генпрокурорами України Юрієм Луценком і Віктором Шокіним. У поїздці Джуліані супроводжував кореспондент ОАNN.

Також повідомляється, що Онищенко розповів медіа-сайту CD Media, що подав заявку на візу в США на початку 2019 року.

У виданні зазначають, що в останні роки One America News намагається випередити Fox News, Fox Business і Sinclair у відданості Трампу. І Трамп уже це помітив. Президент США написав у Twitter про канал, вичитуючи Fox News за його недостатню підтримку.

Раніше повідомлялося, що Онищенко у в'язниці чекає на рішення суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: