fbpx
Сьогодні
15:41 20 Січ 2020

Справа Гандзюк: у Мангера, Рищука і Гордєєва провели обшуки

Фото gp.gov.ua

Офіс генпрокурора і Служба безпеки України провели обшуки у голови Херсонської облради Владислава Мангера, голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука та інших осіб у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляють ZN.UA з посиланням на джерела в правоохоронних органах, Офіс генпрокурора та "Українська правда".

ЗМІ також повідомлять, що під відпрацювання силовиків потрапили члени злочинного угруповання "Москалів", учасник якого Олексій Левін (Москаленко) тривалий час перебуває у міжнародному розшуку як організатор нападу на Катерину Гандзюк.

Коментар Рищука: "Навіть не хочу про це говорити. Були обшуки. Прийшли о 8 ранку. Ставили питання, чи знаю я Левіна. А я Левіна не знаю, ніколи з ним не був знайомий і не бачив його ніколи у житті. Але провели обшук, як зазвичай. У нас у сім'ї це вже звично, на жаль. Не вилучали нічого. Бо що в мене можна вилучити?".

На даний момент 9 особам повідомили про підозру.

Крім того, на підставі постанов слідчих суддів провели більше 30 обшуків, під час яких вилучили вогнепальну зброю та інші речі.

20 cічня Офіс генпрокурора повідомив, що правоохоронці проводять обшуки в Херсоні для припинення діяльності злочинної організації, керівником якої назвали колишнього помічника нардепа Миколи Паламарчука Ігоря Павловського, обвинуваченого у приховуванні нападу на Катерину Гандзюк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: