fbpx
Сьогодні
10:26 20 Січ 2020

Справа Гандзюк: СБУ разом з Офісом генпрокурора проводить обшуки в Херсоні, повідомляється про нові підозри

Прокурорами Офісу Генерального прокурора у взаємодії зі Службою безпеки України 20 січня 2020 року у місті Херсоні та інших населених пунктах області проводиться спецоперація, щоб припинити діяльність злочинної організації, яка вчиняла в регіоні насильство над особами та підпали чужого майна.

Повідомлено про підозру керівнику злочинної організації, колишньому помічнику народного депутата України попередніх скликань. Слід зазначити, що обвинувальний акт щодо вказаної особи вже перебуває на розгляді Приморського районного суду м. Одеси з угодою про визнання його винуватості у заздалегідь не обіцяному приховуванні нападу на Катерину Гандзюк, передає Офіс генпрокурора.

Ймовірно, йдеться про Ігоря Павловського – експомічника народного депутата 8-го скликання Миколи Паламарчука (фракція "Блоку Петра Порошенка"), якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. За попередньою версією слідства, Павловський був одним із тих, хто знайшов або запропонував виконавців нападу на Гандзюк. За підозрою у співорганізації нападу на Катерину Гандзюк Павловського затримали 12 листопада 2018 року. Після півроку слідчих дій у квітні 2019-го Павловському пом'якшили підозру: з організації злочину — на приховування. За це, нібито, Павловський мав дати цінні свідчення у справі. Невдовзі його відпустили під домашній арешт. Однак після цієї угоди зі слідством Павловський почав ігнорувати усі судові засідання і намагається відкинути всі обвинувачення.

Також повідомляється про підозру іншим членам злочинної організації.

Крім того, прокуратурою, спільно зі співробітниками СБУ, розпочато низку обшуків з метою відшукування додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк.

справа гандзюк обшуки херсон

Фото gp.gov.ua

справа гандзюк обшуки херсон

Фото gp.gov.ua

У соціальних мережах користувачі активно поширюють фото з великою кількістю поліції та БТР-ами на вулицях Херсона,

Фото почали з'являтися орієнтовно о 9 годині ранку. Жителі міста були здивовані великою кількістю поліцейських авто, які, за повідомленнями користувачів, перекрили проїзд деякими автошляхами Херсона. Також, на околиці міста неподалік Антонівського мосту, а пізніше і в іншому районі Херсону, зафіксували БТР.

Всем обычное доброе утро!)Кроме убийц Екатерины Гандзюк.Для вас это утро будет особенным.По городу и области проходит спецоперация сил ГПУ и СБУ.Павловскому Игорю вручено новое подозрение.

Posted by Александр Власов on Sunday, January 19, 2020

Коротко про ситуацию в Херсоне.С уверенностью скажу, что при Порошенко и Луценко такого не было. Тогда тупо все сливали.

Posted by Александр Власов on Monday, January 20, 2020

БТРы на улицах города — спецоперация по задержанию банды.

Posted by Сергій Нікітенко on Sunday, January 19, 2020

 

БТР в Херсоне Гандзюк

БТР в Херсоне Гандзюк

БТР в Херсоне Гандзюк

Нагадаємо, у ГПУ заявили про "суттєве просування" а справі Гандзюк.

Раніше фігурант справи про вбивство Катерини Гандзюк Олексій Левін, який переховується від слідства, у своїх нових свідченнях повідомив про початкові плани облити активістку зеленкою або нечистотами.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: