fbpx
Сьогодні
19:51 19 Січ 2020

ЗМІ виклали фото директора українського авіазаводу у формі військового пілота РФ

Фотографуватися у формі російського військового пілота – ганьба й образа українців, які ведуть війну проти російської агресії, через що втратили вже тисячі життів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав український журналіст Юрій Бутусов, коментуючи звільнення директора 410-го заводу цивільної авіації Олексія Попова.

Попов не пройшов спецперевірку СБУ через скандальне фото, зроблене на авіаційній виставці МАКС-2015 в серпні 2015 року під Москвою. Олексій Попов (справа) одягнув костюм російського пілота.

Він стоїть поруч із батьком, Віктором Поповим, одним із найуспішніших менеджерів авіаційної промисловості України.

"Олексій – інженер із хорошою освітою, і його призначення в січні на 410-й завод директором я сприйняв як позитивний сигнал. Але фотографуватися в формі російських військових льотчиків під час війни – це ганьба. І це просто образа свого народу, який веде війну проти російської агресії та втратив тисячі життів своїх захисників", – написав Бутусов.

За його словами, родині Попових варко було б роз'яснити свою позицію суспільству, а не мовчати.

"Людина у формі нашого найлютішого ворога, в формі окупанта, ніколи не буде вважатися другом України і не заслужить поваги. Людина носить військову форму тієї країни, яку вважає своєю Батьківщиною. Під час війни в чужій формі ходять тільки зрадники своєї держави і свого народу", – впевнений журналіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: