fbpx
Сьогодні
20:25 19 Січ 2020

Зеркаль заявила про неоднозначні відносини з Порошенком

Ексзаступник голови Міністерства закордонних справ України Олена Зеркаль заявила про неоднозначні відносини з експрезидентом України Петром Порошенком.

Про це вона заявила, відповідаючи на питання журналіста "Гордон".

"У нас із Петром Олексійовичем були неоднозначні відносини, особливо протягом останніх кількох років. Я незручна штучка, не можу змовчати, коли вважаю, що неправильно щось роблять і це може завдати певної шкоди державі. І я не мовчала. Якщо розумію, як досягти позитивного результату або уникнути негативу, – завжди вплутуюся в дискусію і не боюся сперечатися навіть із президентами", – пояснила вона.

Як приклад, вона згадала Договір про дружбу, співпрацю і партнерство між РФ та Україною, який припинив дію 1 квітня 2019 року

"Наприклад, той самий великий договір (Договір про дружбу, співпрацю і партнерство між РФ та Україною, припинив дію 1 квітня 2019 року, – "ред.). У Петра Олексійовича була ідея за кожною статтею його денонсувати: стаття не подобається – ми її денонсуємо, подобається – залишаємо навіть без особливого аналізу, що в ній є, і продовжуємо договір цілком", – розповіла Зеркаль.

Раніше Зеркаль пояснила, що буде з позовами проти Росії, які вона вела у МЗС.

Також Зеркаль пояснила, у чому різниця міжнародної політики Зеленського і Порошенка.

Нагадаємо, що Зеркаль підтвердила, що Пристайко чекав її звільнення.

Зеркаль заявила, що в Офісі президента немає розуміння, що робити з окупованими територіями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: