fbpx
Сьогодні
18:07 19 Січ 2020

Ткаченко пояснив, якою бачить стратегію розвитку Києва

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Ткаченко пояснив, якою бачить стратегію розвитку Києва.

Про це він сказав НВ, відповідаючи на питання журналіста.

"Що до великих амбіцій, то недавно я говорив з керівницею однієї з найбільших готельних мереж світу. Вона сказала, що у киян є важлива якість — гостинність. Київ — гостинне місто, і тут цінують сервіс. У нас завищені очікування від системи обслуговування, починаючи з медичних установ і закінчуючи дитячими садками, дорогами, і ці системи активно трансформуються. Цю особливість можна використовувати.

Я бачу величезний потенціал не лише у зрозумілих сферах IT і високих технологій. Ми могли б стати чудовим сервісним вузлом, надаючи можливості і смачно поїсти, і зручно жити, а також медичні послуги", – заявив Ткаченко.

Також він зазначив, що влада повинна поважати право киян на місто.

"Кияни люблять гуляти по місту. Я зі свого дитинства на Відрадному пам'ятаю, що міг спокійно гуляти, пройти в парк по сусідству, із задоволенням пройти кілька зупинок трамвая у напрямку школи. Зараз гуляти в Києві можна в основному між сміттєвими баками і машинами. Для мене Київ — це місто, по якому зручно гуляти, і влада повинна поважати право киян на місто", – підкреслив кандидат у мери столиці.

Крім того, Ткаченко заявив, що не відмовляється від планів стати мером Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: